Συχνές ερωτήσεις

Ιδιώτες

Πόσο κοστίζει η υπηρεσία για τους επισκέπτες που ανεβάζουν αγγελίες;

Η χρήση της υπηρεσίας είναι δωρεάν!

Χρειάζεται να είμαι μέλος για να δημοσιεύσω αγγελία;

Όχι, δεν χρειάζεται εγγραφή μέλους για να κάνετε χρήση του συστήματος.

Έλαβα αρκετές προσφορές και βρήκα αυτό που έψαχνα. Πώς «κατεβάζω» την αγγελία μου;

Μετά τον έλεγχο της αγγελίας, θα σας σταλεί email επιβεβαίωσης δημοσίευσης της αγγελίας σας. Απαντήστε σε αυτό το email με τη λέξη ΔΙΑΓΡΑΦΗ και η αγγελία σας θα “κατέβει” μέσα στις επόμενες ώρες.
Όλες οι αγγελίες "κατεβαίνουν" αυτόματα, μετά την ημερομηνία της εκδήλωσης.

Η εκδήλωσή μου πλησιάζει αλλά δεν έχω λάβει αρκετές προσφορές. Τι μπορώ να κάνω;

Ειδοποιήστε μας άμεσα, μέσω της φόρμας επικοινωνίας και θα προσπαθήσουμε εμείς να ενεργοποιήσουμε τους κατάλληλους συνεργάτες.

Δεσμεύομαι να επιλέξω κάποια από τις προσφορές που θα λάβω;

Όχι, δεν έχετε καμία υποχρέωση να αγοράσετε οποιαδήποτε υπηρεσία των συνεργατών του Kanoniseto. Παρόλαυτα, σε περίπτωση που επιλέξετε κάποια προσφορά, θα εκτιμούσαμε να αξιολογήσετε τις υπηρεσίες του συγκεκριμένου επαγγελματία, προκειμένου να μας βοηθήσετε να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες προς όλους τους επισκέπτες μας!

Σε ποιους κοινοποιούνται τα προσωπικά μου στοιχεία;

Τα προσωπικά στοιχεία που σας ζητάμε είναι το email και (προαιρετικά) το τηλέφωνό σας. Το email σας χρησιμοποιείται μόνο για επικοινωνία του Kanoniseto μαζί σας (επιβεβαίωση λήψης/ανάρτησης αγγελίας, προώθηση προσφορών συνεργατών μας κ.α.). Σε περίπτωση που επιθυμείτε και τηλεφωνική προσσέγγιση από επιλεγμένους συνεργάτες μας, μπορείτε να προσθέσετε και το τηλέφωνό σας, κατά την ανάρτηση της αγγελίας σας.

 

Επαγγελματίες

Είμαι επαγγελματίας αλλά γιατί να συνεργαστώ; Τι παραπάνω προσφέρει το Kanoniseto από τους υπόλοιπους καταλόγους;

Το Kanoniseto δεν είναι ένας απλός  κατάλογος επαγγελματιών στο χώρο των εκδηλώσεων. Σας προσφέρει πραγματικές αγγελίες από ιδιώτες που αναζητούν τις υπηρεσίες σας! Αφιερώστε ελάχιστο χρόνο για να στείλετε την προσφορά σας και να κερδίσετε νέους πελάτες! Επίσης, η ομάδα του Kanoniseto θα φροντίσει για ποιοτική διαδικτυακή προβολή της υποσελίδας σας. Φροντίστε κι εσείς να την διατηρείτε ενημερωμένη!

Τι περιμένει το kanoniseto.gr από τους συνεργάτες;

Αναμένουμε από εσάς την πλέον επαγγελματική αντιμετώπιση προς τον υποψήφιο πελάτη, όπως θα αντιμετωπίζατε άλλωστε κάθε πελάτη από κοντά. Για καλύτερο αποτέλεσμα, προσπαθήστε η προσφορά σας να είναι συγκεκριμένη, συμπληρώνοντας αναλυτικά την φόρμα προσφοράς του Kanoniseto και μην τους παραπέμπετε απλά στο website σας ή σε κάποιο διαφημιστικό φυλλάδιο.

Ποιό είναι το κόστος συνδρομής για τους συνεργάτες;

Το kanoniseto.gr προσφέρει τις υπηρεσίες του εντελώς δωρεάν. Δεν πληρώνετε καμία προμήθεια, καμία συνδρομή. Εγγραφείτε τώρα!

Βρήκα μια αγγελία που με ενδιαφέρει αλλά έχει δημοσιευθεί αρκετές ημέρες πριν. Έχει νόημα να στείλω προσφορά ή ο συγκεκριμένος υποψήφιος πελάτης έχει ήδη λάβει πολλές προσφορές και η δουλειά έχει κλείσει;

Κάθε ιδιώτης που δημοσιεύει αγγελία εκδήλωσης στο Kanoniseto συνήθως ζητά την διαγραφή της, όταν βρει αυτό που αναζητά. Επιπλέον, μετά τη σύνδεσή σας, στη σελίδα κάθε αγγελίας εμφανίζεται μετρητής ο οποίος σας πληροφορεί για τον αριθμό ηλεκτρονικών προσφορών που έχει λάβει η συγκεκριμένη αγγελία.

Πραγματοποίησα εγγραφή στη λίστα επαγγελματιών του Kanoniseto, αλλά η καταχώρησή μου εμφανίζεται στην τελευταία σελίδα. Πώς μπορώ να “ανέβω” στη λίστα;

Όσες περισσότερες προσφορές στέλνετε, τόσο πιο γρήγορα “ανεβαίνετε” στη λίστα μας. Στην κορυφή του καταλόγου του Kanoniseto σκαρφαλώνουν οι πιο ενεργοί συνεργάτες μας!

Η διεύθυνση της επιχείρησής μου έχει αλλάξει, από τότε που καταχωρήθηκα στο Kanoniseto. Υπάρχει τρόπος να την αλλάξω μόνος μου ή θα πρέπει να το ζητήσω, μέσω της φόρμας επικοινωνίας;

Με την εγγραφή σας στο Kanoniseto, αποκτάτε τη δυνατότητα επεξεργασίας των πληροφοριών της υποσελίδας σας, για πάντα και χωρίς προϋπόθεση κάποιας συνδρομής.

Πείτε μας τη γνώμη σας
×