ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ αποκλειστικά για υπηρεσίες ή προϊόντα από Κάπα Μαρούσης

  • Το email σας δεν κοινοποιείται. Εισάγετε αριθμό τηλεφώνου μόνο σε περίπτωση που επιθυμείτε τηλεφωνική προσέγγιση.
k-maroussis

Κάπα Μαρούσης

0,00
0
Αξιολογήστε 1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια
1

Βρείτε περισσότερους επαγγελματίες με τις ίδιες υπηρεσίες

Λίγα λόγια για μας

Ίσως το λογότυπο της εταιρίας Κ ΜΑΡΟΥΣΗΣ στους «παλαιότερους» να θυμίζει πολλά, και αρκετοί από αυτούς ταυτόχρονα, ίσως και να αναρωτιούνται τι απέγινε η εταιρία μας.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η εταιρία Κ ΜΑΡΟΥΣΗΣ δημιουργήθηκε το 1948,από τον Κωνσταντίνο Μαρούση.

Πραγματικά αυτοδημιούργητος ο ιδρυτής της Κ ΜΑΡΟΥΣΗΣ, αποφάσισε τότε το ξεκίνημα της σε δύσκολα για την χώρα μας χρόνια, αφού δεν είχαν περάσει ούτε δύο χρόνια από την λήξη των δεινών που υποστήκαμε σαν λαός από τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το ξεκίνημα απλό. Από ένα μικρό μαγαζάκι επί της οδού Πατησίων.

Τα χρόνια περνούσαν και ο Κωνσταντίνος Μαρούσης με μοναδικά του όπλα την εμπιστοσύνη που του είχαν οι μεγαλέμποροι της εποχής, αλλά και την διορατικότητα του, άρχισε σιγά σιγά να επεκτείνεται και να καθιερώνεται στο χώρο του Ανδρικού Υποκάμισου. Το μαγαζάκι της οδού Πατησίων μεγαλώνει και το 1955 το δεύτερο κατάστημα της εταιρίας στην οδό Πανεπιστημίου είναι γεγονός.

Στο μεταξύ άρχισε να κάνει και την εμφάνισή του και το πρώτο μικρό εργοστάσιο της Κ ΜΑΡΟΥΣΗΣ στην οδό Μαιζώνος. Μια μικρή άλλα αρκετή μονάδα παραγωγής Υποκαμίσων η οποία συνέβαλε τα μέγιστα στο να αποκτηθεί η αρχική και απαραίτητη τεχνογνωσία στην αυτούσια κατασκευή των Ανδρικών Υποκαμίσων.

«ΜΟΔΑ ΠΟΙΟΤΗΣ ΤΙΜΗ» ήταν το μότο της εταιρίας μας την εποχή εκείνη. που σε συνδυασμό με την ΑΓΑΠΗ του κόσμου, μας καθιέρωσε στην καταναλωτική του συνείδηση για τουλάχιστον 4 δεκαετίες.

Επίσης ένα από τα προϊόντα που συνέβαλε στην ραγδαία ανάπτυξη της Κ ΜΑΡΟΥΣΗΣ, ήταν και το μισοέτοιμο κοστούμι. Κοστούμι δηλαδή το οποίο ετοιμαζόταν επάνω στο σώμα του πελάτη ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του σώματος του.

Ακόμα και σήμερα η ευρεσιτεχνία εκείνη είναι κατοχυρωμένη στο Υπουργείο Εμπορίου.

Η όλη πορεία της Κ ΜΑΡΟΥΣΗΣ που μέχρι το 1974 αριθμούσε 10 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ήταν εντυπωσιακή χάρη την ΑΓΑΠΗ του κόσμου και χάρη στην ποιότητα των προϊόντων που προσέφερε.

Όμως επειδή στην ζωή όλων μας, τίποτα δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα το 1974 η εταιρία μας υπέστει το πρώτο πλήγμα στην πορεία της. Ολοσχερή καταστροφή από πυρκαγιά σε ένα από τα καταστήματα που διατηρούσε στο κέντρο των Αθηνών.

Πριν καλά καλά προλάβει να συνέλθει από την πρώτη πυρκαγιά, 7 χρόνια αργότερα το 1981 έρχεται το δεύτερο χτύπημα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Οι «παλαιότεροι» ίσως να θυμούνται ακόμα τις περιβόητες πυρκαγιές των πολυκαταστημάτων της εποχής, «ΜΙΝΙΟΝ» και «ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ».

Το οίκημα του δεύτερου πολυκαταστήματος ανήκε στην εταιρία μας, όπου στον ημιόροφο αυτού διατηρούσε χώρο πωλήσεων αποκλειστικά και μόνο με ανδρικό πουκάμισο.

Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε το 1991.Και αυτή τη φορά από πυρκαγιά κατά την διάρκεια των επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή τη δολοφονία του καθηγητή Ν. Τεμπονέρα στην Πάτρα.

Το κατάστημα της εταιρίας στην οδό Πανεπιστημίου όπως και όλο το κτίριο καταστρέφονται ολοσχερώς.

Σίγουρα θα αναρωτιέστε όσοι μπήκατε στον κόπο να διαβάσετε το παρών κείμενο για το ποια αντιμετώπιση είχε η εταιρία μας ύστερα από όλες αυτές τις τρομακτικές καταστροφές από την Ελληνική Πολιτεία και τους κυβερνώντες αυτής.

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ.

Τι Κάνουμε Σήμερα.

Σήμερα παρόλες τις αντιξοότητες τις οποίες έχουμε περάσει σαν άνθρωποι και σαν εταιρία, με πολύ κόπο και πολύ αγώνα προσπαθούμε να αναγεννηθούμε από τις στάχτες μας και να κάνουμε και πάλι τα πρώτα μας βήματα ώστε σήμερα «εκμεταλλευόμενοι» το διαδίκτυο, να δηλώνουμε την παρουσία μας τόσο φυσικά όσο και διαδικτυακά.

Το φυσικό μας κατάστημα στεγάζεται εδώ και περίπου 2 χρόνια στο ισόγειο του Εμπορικού Κέντρου, «ΕMPOLI OUTLET» το οποίο βρίσκεται επί των οδών Ιφιγενείας 73 και Α. Παναγούλη 5 στη Νέα Ιωνία Αττικής, με δωρεάν Parking επί της Παναγούλη σε περίπτωση που θελήσετε να μας επισκεφθείτε.

Ελάτε να ξαναγνωριστούμε.

 

1 σχόλιο

  1. ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΛΙΚΗΣ
    ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΛΙΚΗΣ 26.04.2017 Τε στις 17:45

    ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΛΙΓΟ, ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΑΣ.ΜΠΟΥΚΑΜΙΣΑ, ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΨΩΝΙΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΩ ΣΤΟ ΒΕΛΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕΝΩ.ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ Κ. ΜΑΡΟΥΣΗΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΠΟΛΛΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΦΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΑ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΟΥ.ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΑΝΤΑ.

Προσθέστε ένα σχόλιο