ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ αποκλειστικά για υπηρεσίες ή προϊόντα από Λένα Δημητριάδου

  • Το email σας δεν κοινοποιείται. Εισάγετε αριθμό τηλεφώνου μόνο σε περίπτωση που επιθυμείτε τηλεφωνική προσέγγιση.

Λένα Δημητριάδου

0,00
0
Αξιολογήστε 1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια

Βρείτε περισσότερους επαγγελματίες με τις ίδιες υπηρεσίες

Λίγα λόγια για μας

Ονομάζομαι Λένα Δημητριάδου.

Η ανάγκη μου για δημιουργία, το ατελείωτο παιχνίδι με πάσης φύσεως υλικά και η συναρπαστική δυνατότητα τους να μεταμορφώνονται… μου δίνουν δύναμη, έμπνευση και λόγο για δημιουργία. Η φαντασία και η αισθητική μου βρίσκουν τρόπο έκφρασης μέσα από την κατασκευή των χειροποίητων λουλουδιών και κοσμημάτων μου.

Επέλεξα να ζω και να εργάζομαι κοντά στη φύση από όπου αντλώ υλικά και έμπνευση για τη δουλειά μου. Η μεγαλύτερη μου αγάπη, περίτεχνα λουλούδια…μπουτονιέρες και κοσμήματα από μεταξωτά υφάσματα, ανακυκλωμένα υλικά, δέρμα, φτερά, πολύχρωμα νήματα, χάντρες κ.ά τα οποία μπλέκονται μεταξύ τους, παίρνουν σχήμα και μορφή περιμένοντας να βρουν τον ιδιοκτήτη τους…κάποια να τα αγαπά, να τα εκτιμά και πάνω από όλα να τα αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σαν επαγγελματίας που σέβεται τον εαυτό της και παρακολουθεί εκθέσεις ανά τον κόσμο, συνιστώ ανεπιφύλακτα τις δημιουργίες μου σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν και αναζητούν τη φινέτσα, το καλό γούστο και τη γνησιότητα του προσωπικού μου στυλ στην εμφάνιση τους οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Προσθέστε ένα σχόλιο