Οδηγός εκδηλώσεωνΚέντρα δημιουργικής απασχόλησης

1-10 από 36 αποτελέσματα
Ταξινόμηση ανά:

Βατοπεδίου 12
Γάμος - ΒάπτισηΕξοπλισμός - ΠροσωπικόΜουσικήΠαιδική ψυχαγωγίαΧώροι εκδηλώσεων

Μιαούλη 18
Παιδική ψυχαγωγίαΧώροι εκδηλώσεων

Κύπρου 37Β, Αγ. Παρασκευή
Παιδική ψυχαγωγίαΧώροι εκδηλώσεων

Ελάτε να παίξουμε!
Και μέσα από το παιχνίδι
να γνωρίσουμε τον εαυτό μας,
τους γύρω μας, τον κόσμο ολόκληρο!

Οι Ομάδες Παιχνιδιού Ελλάδος (Playgroup Hellas) είναι ένας νεοσύστατος οργανισμός που ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2011 απο γονείς.

Μέσα από τη δημιουργία ομάδων παιχνιδιού σε διάφορες περιοχές της Αττικής αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας στόχος είναι τα παιδιά ηλικίας 0-7 ετών και οι γονείς τους να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους αλλά και με άλλα μέλη της κοινωνίας, να μάθουν μέσα από το παιχνίδι, να δραστηριοποιηθούν σε θέματα πολιτισμού και περιβάλλοντος και να έχουν ίσες ευκαιρίες στην δημιουργική απασχόληση και τη ολόπλευρη καλλιέργεια τόσο τη σωματική όσο και τη πνευματική. Όλες αυτές οι ενέργειες οφείλουν την επιτυχία τους τόσο στην εθελοντική και ουσιώδη συμμετοχή των γονέων όσο και την συνεργασία και καθοδήγηση ειδικών επιστημονικών συμβούλων, παιδαγωγών και άλλων φορέων που δραστηριοποιούνται στους τομείς της προσχολικής και πρωτοσχολικής αγωγής προωθώντας καινοτόμες πρακτικές.

Στην ομάδα μας υπάρχουν δημιουργικά εργαστήρια μουσικής, κίνησης, θεάτρου, αγγλικών, messy play, γωνιές ελεύθερου παιχνιδιού, ομάδες γονέων, βιβλιοθήκη, ενώ διοργανώνουμε δράσεις, εκδρομές και επισκέψεις σε μουσεία, θέατρα, πάρκα κλπ.

5,00
5

Βασ. Αλεξάνδρου 15, Μοσχάτο
Παιδική ψυχαγωγίαΧώροι εκδηλώσεων
4,00
1

Μεταμορφώσεως & Αγ. Σωτήρος, Αχαρνές
Παιδική ψυχαγωγίαΧώροι εκδηλώσεων

Μπιζανίου 29, Άλιμος
Παιδική ψυχαγωγίαΧώροι εκδηλώσεων
5,00
1

Αδριανείου 44, Ν. Ψυχικό
Παιδική ψυχαγωγίαΣτολισμός & ΔιακόσμησηΦαγητό & ΠοτόΧώροι εκδηλώσεων

Στο Μy Playce αναλαμβάνουμε τα πάρτυ σας! Αφήστε τα όλα πάνω μας, από τις προσκλήσεις , τα μπαλόνια, την τούρτα έως την καθαριότητα... ή ελάτε να οργανώσουμε το πάρτυ μαζί! Ο χώρος του My Playce ενοικιάζεται για πάρτυ, μαζί με έμπειρους παιδαγωγούς, οι οποίοι αναλαμβάνουν τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

Party @ My Playce: Ελάτε να περάσουμε 3 ώρες γεμάτες παιχνίδι, μουσική και διασκέδαση!! Επιλέξτε ένα θέμα, καλέστε τους φίλους σας και αφήστε όλα τα υπόλοιπα σε εμάς!! Θα περάσουμε υπέροχα!!

Mini Party @ My Playce: Ελάτε να γιορτάσετε τα γενέθλια/γιορτή του παιδιού σας με λίγους και καλούς φίλους! Διαλέξτε μια ή δύο δραστηριότητες του My Playce, καλέστε μέχρι 10 φίλους και ελάτε να περάσουμε αξέχαστα και δημιουργικά! Μαγειρική, Κατασκευές, Θεατρικό Παιχνίδι, Γυμναστική, Μουσικό-κινητικά Παιχνίδια! Όλα ραμμένα και κομμένα στα μέτρα του παιδιού σας!!

Τα παιδικά πάρτυ στο My Playce γίνονται Σάββατο απόγευμα ή Κυριακή πρωί ή απόγευμα.

Αγ. Αθανασίου 12, Παλλήνη
ΜουσικήΠαιδική ψυχαγωγίαΣτολισμός & ΔιακόσμησηΦαγητό & ΠοτόΧώροι εκδηλώσεων

Κάντε το παιδικό σας πάρτυ στο The wall

Πρωτότυπα Παιδικά Πάρτι με Ομαδικές & Ατομικές Δραστηριότητες

Οργανώνουμε "δραστήρια" παιδικά πάρτι με δραστηριότητες που παρακινούν την φαντασία, την εφευρετικότητα και την πρωτοβουλία των παιδιών. Οι ομαδικές μας δράσεις είναι πρωτότυπες, δυναμικές και ξεκαρδιστικές!!

Η αναρρίχηση που χρησιμοποιούμε σαν κύριο συστατικό είναι ένα νέο σχετικά σπορ και διακρίνεται λόγω κυρίως της έμφασης που δίνει στην ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης αλλά και της αίσθησης επιτεύγματος στον αναρριχόμενο. Είναι εντυπωσιακή, προκλητική, σε κάνει να «πετάς».

Ο νέος ιδιόκτητος χώρος μας THE WALL στην Παλλήνη, είναι περιφραγμένος και ασφαλής και διαθέτει:

 • Κλειστή αίθουσα αναρρίχησης 300τμ
 • Υπαίθριο χώρο 400τμ με γκαζόν και κήπο
 • Κλειστή αίθουσα-καθιστικό με μπαρ 80τμ
 • Άνετο χώρο για parking

Τι προσφέρουμε:

 • Αναρρίχηση με σχοινί ή χαμηλά περάσματα (τραβέρσες)
 • Bungee
 • Τραμπολίνο
 • Απασχόληση Παιδιών με Δραστηριότητες και Παιχνίδια
 • Catering
 • Διαμόρφωση Χώρου
 • Open Bar
 • Επιπλέον Υπηρεσίες

Λεωφόρος Πεντέλης 25, Χαλάνδρι
Χώροι εκδηλώσεων

Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
Παιδική ψυχαγωγίαΧώροι εκδηλώσεων

Στο Westin Kids Club οργανώνονται πάρτυ για τις χαρούμενες στιγμές των παιδιών μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες, σκυταλοδρομίες, παιχνίδια στόχου, κυνήγι θησαυρού, ομαδικά παιχνίδια-παραστάσεις και πολλές εκπλήξεις.

Το παιδικό Club του ξενοδοχείου The Westin Athens που βρίσκεται στο Astir Palace, προσφέρει μοναδικές δραστηριότητες σε παιδιά ηλικίας από 2-12 ετών.

Κάθε εβδομάδα τα παιδιά θα δουλεύουν ένα διαφορετικό θέμα. Για παράδειγμα: πέντε αισθήσεις, ταξιδεύοντας στα νησιά της Ελλάδας, ελιά, θέατρο, μουσική-σύστημα Orff, φωτογραφία.

Πολλές δραστηριότητες επικεντρώνονται σε αξιοθέατα, τις τέχνες της περιοχής και χειροτεχνίες με διάφορα υλικά, παιχνίδια, ζαχαροπλαστική, θεατρικό παιχνίδι, αθλητικές δραστηριότητες όπως και προγράμματα με τραγούδι και χορό.

Επίσης στο Westin Kids Club οργανώνονται πάρτυ για τις χαρούμενες στιγμές των παιδιών μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες, σκυταλοδρομίες, παιχνίδια στόχου, κυνήγι θησαυρού, ομαδικά παιχνίδια-παραστάσεις και πολλές εκπλήξεις.

Πείτε μας τη γνώμη σας
×