1-2 από 2 αποτελέσματα
Ταξινόμηση ανά:

Μιχαλακοπούλου 111
Φαγητό & Ποτό
5,00
2

Φειδιππίδου 27, Αμπελόκηποι
Φαγητό & Ποτό

Ισορροπία και αντίθεση ή αν προτιμάτε, ισορροπία των αντιθέσεων. Αυτή είναι η παράδοση και η βάση της Κινέζικης Κουζίνας, η οποία είναι από τις πιο παλιές στον κόσμο και στηρίζεται στην αρχαία φιλοσοφία του Yin & Yang.

Αυτή είναι η τέχνη της China Town: πλούτος υλικών, χρώματα και αρώματα, γεύσεις και μυρωδιές, σε μοναδικούς συνδυασμούς, που η πείρα και η φαντασία των κινέζων σεφ συνδυάζει σε μία αξεπέραστη αρμονία γαστρονομικής απόλαυσης. Όλα αυτά αντιπροσωπεύουν το μέγεθος και το επίπεδο του κινέζικου πολιτισμού, του οποίου αποτελεί "γευστικό δείγμα γραφής".

Η βασική της φιλοσοφία είναι η διαφορετικότητα των γεύσεων, τα πολλά φυτικά υλικά, το ρύζι αντί για ψωμί και η χρήση σόγιας και άλλων μυρωδικών, που της προσδίδουν έναν εξωτικό τόνο. Ζάχαρη και ξύδι, αλάτι και πιπέρι, spring onion και ρίζες ginger, σόγια και rice wine και πολλά ακόμη συστατικά - άλλα Yin και άλλα Yang, αντίθετα κι όμως απόλυτα ταιριαστά.

Τα πάντα αγνά, καθαρά, φρεσκομαγειρευμένα - αμέσως μετά την παραγγελία σας. Σε όλα αυτά η China Town δεν κάνει κανένα συμβιβασμό. Αυτή είναι η πρότασή της και η διαφορά της.

Πείτε μας τη γνώμη σας
×