Οδηγός εκδηλώσεωνΚουστούμια

1-10 από 31 αποτελέσματα
Ταξινόμηση ανά:

Συγγρου 203
Γάμος - ΒάπτισηΈνδυση - ΣτολέςΕξοπλισμός - ΠροσωπικόΕταιρείες εκδηλώσεωνΜουσικήΟμορφιάΠαιδική ψυχαγωγίαΣτολισμός & ΔιακόσμησηΦαγητό & ΠοτόΦωτογραφία & Βίντεο

Ηλιούπολη
Ένδυση - ΣτολέςΠαιδική ψυχαγωγία

Γκλαβάνη 44
Γάμος - ΒάπτισηΈνδυση - Στολές

Προμηθέως 7, Κερατσίνι
Ένδυση - Στολές

Αγ. Παρασκευής
Γάμος - ΒάπτισηΈνδυση - ΣτολέςΕξοπλισμός - ΠροσωπικόΜουσικήΠαιδική ψυχαγωγίαΣτολισμός & Διακόσμηση

Το πάθος μας για τα παιδιά αλλά και η κατανόηση της ανάγκης του παιδιού για παιχνίδι και ψυχαγωγία μας έκανε να δημιουργήσουμε αυτή τη σελίδα ουτως ώστε να μοιράσουμε χαρά στους μικρούς μας φίλους... Επειδή,όμως, πρέπει να γνωρίζεται με ποιόν μιλάτε και σε ποιόν θα ανοίξετε το σπίτι σας και θα του εμπιστευθείτε ό,τι πολυτιμότερο έχετε, τα παιδιά σας, καλό θα ήταν να γνωρίζετε ορισμένα πράγματα. Ο ανιματέρ-ταχυδακτυλουργός COSMUS δραστηριοποιείται στον χώρο της εμψύχωσης από το 2009 που όμως ξεκίνησε τελείως ουδέτερα. Αργότερα και όσο περνούσαν τα χρόνια αυτό έγινε τρόπος ζωής που εξελίχθηκε σε αγάπη όχι μονο για τα παρτι ή τις εκδηλώσεις αλλά και για τα παιδία.Με αυτήν την αγάπη λοιπόν σαν όδηγο αποφάσισε το 2014 να σπουδάσει Παιδαγωγική στο ΙΙΕΚ ΑΚΜΗ στο μεγαλύτερο ΙΙΕΚ στην Ελλάδα ασκόντας παραλληλά και πρακτική άσκηση σε βροφονηπιακούς σταθμούς έρχοντας,έτσι, ακόμα πιο κοντά στο παιδί και στην γενικότερη ψυχοσύνθεση του.Έτσι λοιπόν μέσα από μια πολυετή εμπειρία, σας συστήνεται και θα είναι στην διαθεσή σας για οτιδήποτε τον χρειαστείτε,όχι μόνο στον τομέα της ψυχαγωγίας, αλλά και στον τομέα της συμβουλευτικής σε περίπτωση που έχετε κάποιο πρόβλημα με το παιδί σας και χρειάζεστε μια πιο εξειδικευμένη άποψη. Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Θαλη
Γάμος - ΒάπτισηΈνδυση - ΣτολέςΕξοπλισμός - ΠροσωπικόΜουσικήΠαιδική ψυχαγωγίαΣτολισμός & ΔιακόσμησηΦωτογραφία & ΒίντεοΧώροι εκδηλώσεων

Αθήνα
Γάμος - ΒάπτισηΈνδυση - ΣτολέςΜουσικήΠαιδική ψυχαγωγίαΣτολισμός & ΔιακόσμησηΦαγητό & ΠοτόΦωτογραφία & ΒίντεοΧώροι εκδηλώσεων

Ονομάζομαι Χατζίκου Στέλλα και για τους μικρούς μας φίλους.... Χαχανούλα.
Από μικρούλα μου έλεγαν ότι έχω το χάρισμα να κάνω τους άλλους να χαμογελούν με τα αστεία μου αλλά και με το υποκριτικό ταλέντο μου, καθώς ήμουν πάντα ένα χαμογελαστό παιδάκι που άκουγε στο ψευδώνυμο "Χαχανούλα". <:0)))
Από το δημοτικό ξεκίνησα να ασχολούμαι με παιδικές παραστάσεις και στην συνέχεια ασχολήθηκα επαγγελματικά με το (παιδικό) θέατρο.
Με κίνητρο το χαμόγελο και την φαντασία, μέσα από το θεατρικό παιχνίδι είδα ότι τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να λειτουργήσουν συλλογικά και να αξιοποιήσουν ευκαιρίες επικοινωνίας και έκφρασης, έτσι τα τελευταία 5 χρόνια δημιούργησα την δίκη μου εταιρεία με την ονομασία "Χαχανούληδες".
Αναλαμβάνουμε παιδικά πάρτυ, δεξιώσεις και κάθε είδους events ως ανιματέρ-ηθοποιοί-εμψυχωτές επαγγελματίες στο είδος τους:(ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι, μάγοι, χορευτές, κουκλοθεατρίνοι) με αρωγό την ποιότητα και υπευθυνότητα πάντα με αγάπη και σεβασμό στο παιδί.

5,00
1
12

Ιφιγενείας 73, Ν. Ιωνία
Ένδυση - Στολές

Ίσως το λογότυπο της εταιρίας Κ ΜΑΡΟΥΣΗΣ στους «παλαιότερους» να θυμίζει πολλά, και αρκετοί από αυτούς ταυτόχρονα, ίσως και να αναρωτιούνται τι απέγινε η εταιρία μας.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η εταιρία Κ ΜΑΡΟΥΣΗΣ δημιουργήθηκε το 1948,από τον Κωνσταντίνο Μαρούση.

Πραγματικά αυτοδημιούργητος ο ιδρυτής της Κ ΜΑΡΟΥΣΗΣ, αποφάσισε τότε το ξεκίνημα της σε δύσκολα για την χώρα μας χρόνια, αφού δεν είχαν περάσει ούτε δύο χρόνια από την λήξη των δεινών που υποστήκαμε σαν λαός από τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το ξεκίνημα απλό. Από ένα μικρό μαγαζάκι επί της οδού Πατησίων.

Τα χρόνια περνούσαν και ο Κωνσταντίνος Μαρούσης με μοναδικά του όπλα την εμπιστοσύνη που του είχαν οι μεγαλέμποροι της εποχής, αλλά και την διορατικότητα του, άρχισε σιγά σιγά να επεκτείνεται και να καθιερώνεται στο χώρο του Ανδρικού Υποκάμισου. Το μαγαζάκι της οδού Πατησίων μεγαλώνει και το 1955 το δεύτερο κατάστημα της εταιρίας στην οδό Πανεπιστημίου είναι γεγονός.

Στο μεταξύ άρχισε να κάνει και την εμφάνισή του και το πρώτο μικρό εργοστάσιο της Κ ΜΑΡΟΥΣΗΣ στην οδό Μαιζώνος. Μια μικρή άλλα αρκετή μονάδα παραγωγής Υποκαμίσων η οποία συνέβαλε τα μέγιστα στο να αποκτηθεί η αρχική και απαραίτητη τεχνογνωσία στην αυτούσια κατασκευή των Ανδρικών Υποκαμίσων.

«ΜΟΔΑ ΠΟΙΟΤΗΣ ΤΙΜΗ» ήταν το μότο της εταιρίας μας την εποχή εκείνη. που σε συνδυασμό με την ΑΓΑΠΗ του κόσμου, μας καθιέρωσε στην καταναλωτική του συνείδηση για τουλάχιστον 4 δεκαετίες.

Επίσης ένα από τα προϊόντα που συνέβαλε στην ραγδαία ανάπτυξη της Κ ΜΑΡΟΥΣΗΣ, ήταν και το μισοέτοιμο κοστούμι. Κοστούμι δηλαδή το οποίο ετοιμαζόταν επάνω στο σώμα του πελάτη ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του σώματος του.

Ακόμα και σήμερα η ευρεσιτεχνία εκείνη είναι κατοχυρωμένη στο Υπουργείο Εμπορίου.

Η όλη πορεία της Κ ΜΑΡΟΥΣΗΣ που μέχρι το 1974 αριθμούσε 10 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ήταν εντυπωσιακή χάρη την ΑΓΑΠΗ του κόσμου και χάρη στην ποιότητα των προϊόντων που προσέφερε.

Όμως επειδή στην ζωή όλων μας, τίποτα δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα το 1974 η εταιρία μας υπέστει το πρώτο πλήγμα στην πορεία της. Ολοσχερή καταστροφή από πυρκαγιά σε ένα από τα καταστήματα που διατηρούσε στο κέντρο των Αθηνών.

Πριν καλά καλά προλάβει να συνέλθει από την πρώτη πυρκαγιά, 7 χρόνια αργότερα το 1981 έρχεται το δεύτερο χτύπημα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Οι «παλαιότεροι» ίσως να θυμούνται ακόμα τις περιβόητες πυρκαγιές των πολυκαταστημάτων της εποχής, «ΜΙΝΙΟΝ» και «ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ».

Το οίκημα του δεύτερου πολυκαταστήματος ανήκε στην εταιρία μας, όπου στον ημιόροφο αυτού διατηρούσε χώρο πωλήσεων αποκλειστικά και μόνο με ανδρικό πουκάμισο.

Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε το 1991.Και αυτή τη φορά από πυρκαγιά κατά την διάρκεια των επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή τη δολοφονία του καθηγητή Ν. Τεμπονέρα στην Πάτρα.

Το κατάστημα της εταιρίας στην οδό Πανεπιστημίου όπως και όλο το κτίριο καταστρέφονται ολοσχερώς.

Σίγουρα θα αναρωτιέστε όσοι μπήκατε στον κόπο να διαβάσετε το παρών κείμενο για το ποια αντιμετώπιση είχε η εταιρία μας ύστερα από όλες αυτές τις τρομακτικές καταστροφές από την Ελληνική Πολιτεία και τους κυβερνώντες αυτής.

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ.

Τι Κάνουμε Σήμερα.

Σήμερα παρόλες τις αντιξοότητες τις οποίες έχουμε περάσει σαν άνθρωποι και σαν εταιρία, με πολύ κόπο και πολύ αγώνα προσπαθούμε να αναγεννηθούμε από τις στάχτες μας και να κάνουμε και πάλι τα πρώτα μας βήματα ώστε σήμερα «εκμεταλλευόμενοι» το διαδίκτυο, να δηλώνουμε την παρουσία μας τόσο φυσικά όσο και διαδικτυακά.

Το φυσικό μας κατάστημα στεγάζεται εδώ και περίπου 2 χρόνια στο ισόγειο του Εμπορικού Κέντρου, «ΕMPOLI OUTLET» το οποίο βρίσκεται επί των οδών Ιφιγενείας 73 και Α. Παναγούλη 5 στη Νέα Ιωνία Αττικής, με δωρεάν Parking επί της Παναγούλη σε περίπτωση που θελήσετε να μας επισκεφθείτε.

Ελάτε να ξαναγνωριστούμε.

 

1

Απέλλου, Μύρωνος και Ροδαριάς, Ηράκλειο
Γάμος - ΒάπτισηΈνδυση - ΣτολέςΣτολισμός & Διακόσμηση

Δ. Βότση 24 & Ρ. Φεραίου, Πάτρα
Γάμος - ΒάπτισηΈνδυση - ΣτολέςΣτολισμός & Διακόσμηση
Πείτε μας τη γνώμη σας
×