1-5 από 5 αποτελέσματα
Ταξινόμηση ανά:

Λεωφ. Σαλαμίνος 49, Κερατσίνι
Γάμος - ΒάπτισηΠαιδική ψυχαγωγίαΧώροι εκδηλώσεων

Αντιλαμβανόμενοι τη σύγχρονη πραγματικότητα που ζούμε και την ανάγκη που όλοι έχουμε σήμερα για ένα "Time Out" των υποχρεώσεων μας, δημιουργήσαμε ένα ολοκαίνουριο και πρωτότυπο χώρο !!!

Το PARTY TIME είναι μια ειδικά διαμορφωμένη Παιδική DISCO για τις εκδηλώσεις των μικρών Μας "Ηρώων" και γιατί όχι και των μεγάλων!

 

ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ                                                                                                                                     Αποκλειστικότητα   της αίθουσας μόνο για τους καλεσμένους σας                                 

1)     3ωρο   μουσικό πρόγραμμα από έμπειρο DJ

2)     ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ  όλων των ειδών οι  Καφέδες (Νεs, Φραπέ, Espresso, Cappuccino, Ελληνικό, Γαλλικό)                                      ( όχι Μilkshake, Fredoccino , Ροφήματα Σοκολάτας )

3)     ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ   Αναψυκτικά  &  Χυμοί   (τύπου Amita)

4)     Μπουφές  με γλυκίσματα συνοδευτικά του καφέ για τους συνοδούς ( Κέικ, Donuts , Κουλουράκια – Βουτήματα,  (όχι απεριόριστα)

5)     Φαγητό για όλα τα παιδιά  του Party:   Πιροσκί – Τυροπιτάκι  - Κοτομπουκιά – Μπόμπα ζαμπόν/τυρί

6)     KARAOKE   με ασύρματα μικρόφωνα

7)     Προσκλήσεις   για το Party

8)     ΠΡΟΒΟΛΗ «VIDEOCLIP»    με  φωτογραφίες  του παιδιού από τη γέννηση  έως τώρα   ( ίσως  η πιο “ιδιαίτερη     στιγμή του Party !!! )  ( Είναι μέσα στην τιμή για Πάρτυ που θα γίνουν Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή. Για τις καθημερινές το « VIDEOCLIP»  δεν είναι μέσα στην τιμή.)

9)     Κλιματισμός της αίθουσας  &  Ειδικός εξωτερικός χώρος για τους καπνίζοντες

10)   1 Μέρα ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή   του παιδιού στα καλοκαιρινά μας CAMP ( καλοκαίρι 2015 )

3,00
3
1

Μεγίστης 70, Κυψέλη
Παιδική ψυχαγωγία

Αδριανείου 44, Ν. Ψυχικό
Παιδική ψυχαγωγίαΣτολισμός & ΔιακόσμησηΦαγητό & ΠοτόΧώροι εκδηλώσεων

Στο Μy Playce αναλαμβάνουμε τα πάρτυ σας! Αφήστε τα όλα πάνω μας, από τις προσκλήσεις , τα μπαλόνια, την τούρτα έως την καθαριότητα... ή ελάτε να οργανώσουμε το πάρτυ μαζί! Ο χώρος του My Playce ενοικιάζεται για πάρτυ, μαζί με έμπειρους παιδαγωγούς, οι οποίοι αναλαμβάνουν τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

Party @ My Playce: Ελάτε να περάσουμε 3 ώρες γεμάτες παιχνίδι, μουσική και διασκέδαση!! Επιλέξτε ένα θέμα, καλέστε τους φίλους σας και αφήστε όλα τα υπόλοιπα σε εμάς!! Θα περάσουμε υπέροχα!!

Mini Party @ My Playce: Ελάτε να γιορτάσετε τα γενέθλια/γιορτή του παιδιού σας με λίγους και καλούς φίλους! Διαλέξτε μια ή δύο δραστηριότητες του My Playce, καλέστε μέχρι 10 φίλους και ελάτε να περάσουμε αξέχαστα και δημιουργικά! Μαγειρική, Κατασκευές, Θεατρικό Παιχνίδι, Γυμναστική, Μουσικό-κινητικά Παιχνίδια! Όλα ραμμένα και κομμένα στα μέτρα του παιδιού σας!!

Τα παιδικά πάρτυ στο My Playce γίνονται Σάββατο απόγευμα ή Κυριακή πρωί ή απόγευμα.

Καισαρείας 56, Βύρωνας
Παιδική ψυχαγωγίαΣτολισμός & Διακόσμηση

Καποδιστρίου 1β, Μοσχάτο
Παιδική ψυχαγωγία
Πείτε μας τη γνώμη σας
×